21 Ocak 2022 Cuma

Spor Filmi : Fighter

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün düne oranlada bir tık daha sakin bir gün oldu gerçi daha gün bitmedi ama en azından gün ortasına kadar olanlar kadarıyla diyorum.Yarın denemem var o yüzden biraz derslerime ağırlık vericem bugün hem aklımda oyalanmış olur bir yandan da İstanbul da kardeşimi ve babamı takip ediyoruz elbette yolculukta ya da evde herhangi bir sorun çıkmadı şimdilik Allah'tan.

Bugün film postunda bir Kore filmi var.Kuzey Kore'den Güney Kore'ye gelip boks temizliğinde boks da başarılı biri olmaya giden bir kadının yolculuğunu anlatıyor ama bence film bi tık eksik olmuş yani bana o başarı o azim duygusu çok fazla geçmedi maalesef.Türünün yavan halinde bir film olmuş.

Şapkamı hayat denen yüzüğün içine atıyorum.

Birkaç aylık sosyal uyum eğitiminin ardından Kuzey Koreli mülteci Ji Na, Seul'deki küçük bir stüdyoya taşınır ve yeni hayatına başlar. Babasını Güney Kore'ye getirmek için paraya ihtiyacı vardır ama ne kadar çok çalışırsa çalışsın, ayrımcılık yeterince para biriktirmesine izin vermez. Bir gün komisyoncu onu bir boks salonu temizleme işiyle tanıştırır. Genç ve kendine güvenen kadın boksörleri gören Ji Na, içinde bir şeylerin yandığını hisseder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...