10 Temmuz 2020 Cuma

Romantik Komedi Filmi :Saranghago Issseubnikka

Herkese merhabalar efenim,

Dün Kore filmi izlemişken hızımı alamayıp bir tane daha izledim ama bu diğeri kadar iyi bir film değildi genelde dandik dizilerde rol alan kişileri baş role koyup bir film çekmişler ama kafa dağıtmalık film arıyorsanız gayet iyi bir seçenek olabilir :)

So Jung bu zamana kadar sefillik içinde yaşamıştır. Annesi hastadır ve hangi işe elini atsa başarısızlıkla sonuçlanır. Atılgan ama bir o kadar da şüpheci ve gizemli olan Seung Jae’nin işlettiği bir kafeterya’da çalışmaktadır. Fakat fırtınalı bir gecede, gizemli bir kadın kafeterya’ya gelir ve So Jung’a “Aşık Mısın?” adlı tuhaf bir kitap verir. Bir gün, kitaba aşk hayatıyla ilgili bir soru sorar ve aldığı cevap ile mucizevi bir şekilde hayatı değişir. So Jung aniden herkesin dilinde olur. Tanıştığı her erkek ona aşık olur, buna Seung Jae de dahil. So Jung gerçek aşkı bulmak için kitabın gücünü kullanabilecek midir? Peki Seung Jae o kadar rekabete rağmen onun kalbini kazanabilecek mi?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...