20 Temmuz 2020 Pazartesi

Kore Dizisi : Dinner Mate

Herkese merhabalar efenim,

Bugün pazartesi ve işte o zorlu ve yoğun olucak olan tercih haftasına girdik , sabahtan rehberlik toplantısı yapıp tercih sisteminin açılmasını daha doğrusu yazılımının iyice oturtulmasını bekledik randevularımızı 14.00 da başlattık birazdan öğrenciler ve velileri gelmeye başlarlar.Onlar gelmeden yazayım dedim.

Song Seung Heon Koreli aktörler içinde görünce ayılıp bayıldığım nadir isimlerden biri olabilir kendisini acayip seksi ve erkeksi buluyorum açıkçası.Ne kadar böyle soğuk tavırlı erkek rollerinin olduğu dizilerde görüp sevsem de bu tarz çerezlik romantik-komedi dizilerinde de oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum.

"Dinner mate " olmak hem de Song Seung Heon gibi bir adamla bence resmen bu benim hayalim :) Hayalimi dizi yapmışlar :) Gerçi genelde yemek masasında başlayan arkadaşlıklar yatak arkadaşlığında bitebiliyor ama bence böyle cinselliğin ya da aşkın olmadığı sadece beraber mekanlar keşfedik beraber yemek yiyip sohbet edebildiğin bir erkeğin olması hayatında acayip zevkli olurdu bence benim şu sıralar tam da böyle bir şeye ihtiyacım var.

Dizi, (Song Seung-Heon) bir adam ile bir kadının (Seo Ji-Hye) arasındaki karmaşık ilişkiyi konu almaktadır. Birbirlerini tanımayan bir adam ve bir kadın, bir restoranda akşam yemeği yiyebilmek için sırada bekler. Sıra onlara geldiğinde, çift oldukları konusunda bir yanlış anlaşılma olur ve aynı masaya otururlar. Böylece birlikte bir akşam yemeği yerler. Daha sonra, haftada bir araya gelerek birlikte akşam yemeği yemeğe başlarlar.

Karakterleri:
Song Seung-Heon dizide bir psikiyatrist olan Kim Hae-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Hastalarını yaygın olmayan bir teknik ile tedavi etmektedir. Hastalarını birlikte yedikleri yemekler sırasında gözlemlemektedir ve onları dinlemektedir.

Seo Ji-Hye dizide '2N Box' adlı bir youtube kanalının planlama ekibinde yer alan Woo Do-Hee karakterini canlandırmaktadır. İlk kez, 20’li yaşlarının başında birisi ile çıktıktan sonra kalbi çok kırılır ve artık kimseye karşı romantik duygular beslemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...