16 Temmuz 2020 Perşembe

Kore Dizisi : Hyena

Herkese merhabalar efenim,

LGS sonuçları açıklandığı için bugün sabahtan oldukça haraketli bir gün oldu bizim için.Ancak daha dinlenme ve buraya yazma şansım oldu.20 Temmuzda tercihler başlıyor o zamanda inanılmaz bir yoğunluk içinde olucaz gibi duruyor.

Hukuk dizilerini pek sevmiyorum ama dişli kadınları oldukça seviyorum ve bu diziyi de sırf baş roldeki kadın için izledim zaten Kore de oldukça ünlü bir isim kendisi ve oldukça iyi bir oyuncu.Dizi ilk bölümlerinde oldukça heyecanlıydı aşk meşk had safhadaydı ama sonrasında vakalara yöneldiler ve iyice hukuk dizisi oldu.

Konusu:
Dizi, Güney Kore’deki %1’lik üst sınıf için çalışan bir grup avukatın etrafında dönmektedir.

Karakterleri:
Kim Hye-Soo dizide bir avukat olan Jung Geum-Ja karakterini canlandırmaktadır. Ne pahasına olursa olsun başarı ve para için kanun ve kanunsuzluk, adalet ve adaletsizlik, etik ve yolsuzluk sınırlarını aşan gerçek bir sırtlandır. En güçlü hayatta kalma içgüdüsüne sahiptir ve bu yüzden her şeye katlanabilecek bir güce sahiptir.

Ju Ji-Hoon dizide elit bir avukat olan Yoon Hee-Jae karakterini canlandırmaktadır. Yeteneklerine oldukça güvenen, egoist ve parlak zekâlı birisidir. Yasaları istediği gibi yönetmekte uzmandır. Ülkedeki en varlıklı ve en güçlü insanları destekleyebilmek için yeteneklerini kullanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...