10 Temmuz 2020 Cuma

Romantik Film : Yuyeolui Eumagaelbeom

Herkese merhabalar efenim,

Dün mülakattaydım 4 soru soruldu 1 soru hariç hepsini bildim o soruda hiç bilmediğim bir yerden genel kültür sorusu olarak geldi ama onun dışında çok az heyecanım dışında oldukça iyiydi.bu akşam için onlinedan psikoeğitim alma planım var onunla uğraşırım büyük olasılıkla yarın akşamda kurum yemeği var o olur ve pazar günü de kurumda olacağım ve bir şekilde bu haftayı da sonlandırmış olacağım.

Dün akşam izin günüm de olduğu için biraz şöyle chill bi vakit geçirmek istedim ve uzun zamandır gözüme çarpan , baş rollerinde Go-eun Kim ve Hae-In Jung'un olduğu ingilizce adıyla "Tune In For Love " filmini izledim.Kore filmi izlemeyeli uzun zaman olmuş.Hae-In Jung'un bu tarz film ve dizileri biliyorsunuz ki oldukça meşhur oldu artık Netflix de Chill bir dizi ya da film izlemek istediğimde direk adamın dizi,filmlerine bakıyorum.

1994 yılında, Şarkıcı Yoo Yeol'un "Müzik Albümü" radyo programı DJ'i olduğu ilk gün Mi-Soo ( Kim Go-Eun ), Hyun-Woo ( Jung Hae-In ) ile tanışır. Mi-Soo bir fırın dükkanında yarı zamanlı çalışıyor ve Hyun-Woo mağazaya giriyor. Mi-Soo, ilk bakışta Hyun-Woo'ya aşık olur ve sonunda romantik bir ilişki gelişir. Beklenmeyen bir durum gerçekleşir ve çift ayrılır, ancak ilişkileri asla bitmez.

Go-eun Kim and Hae-In Jung in Yuyeolui eumagaelbeom (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...