15 Temmuz 2020 Çarşamba

Fantastik Film : Palm Springs

Herkese merhabalar efenim,

Bugün 15 Temmuz olmasıyla vesilesiyle resmi tatil ve ben evdeyim.Bugünün planı , kitap okuyup , film izleyip yatakta yuvarlanmak.Bu filmi de tam şimdi bitirdim taze his ve düşüncelerimle yazmak istedim.

Belli bir zaman döngüsü içinde sıkışıp kalma konusuna oldukça aşina olduk artık bu konun işlendiği her yapımı izledim resmen bu film de bu yapımlardan sonuncusu.Yabancı dizilerde gördüğümüz oyunculardan oluşan bir kadrosu var o yüzden gördüğümüz her karakter oldukça tanıdık.Zaman döngüsü içinde sıkışıp kalmayı keyfe keder bir şey olarak gösteren ve bu konuya farklı bir yönden bakan bir yapım olmuş.Bu arada deniz,havuz,düğün falan tam bir yaz filmi :)

Rahat bir insan olan Nyles ve nedime olmaya pek de istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te bir düğünde kesişir. İkilinin arasında romantik anlar yaşanır. Ancak Sarah, Palm Springs'ten ne zaman ayrılmaya çalışsa kendini yeniden aynı yerde bulur. Sarah ve Nyles, birbirlerinden ve bulundukları yerden kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Andy Samberg and Cristin Milioti in Palm Springs (2020)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...