13 Temmuz 2020 Pazartesi

Fantastik Film :The Old Guard

Herkese merhabalar efenim,

Charlize Theron ablamız muhteşem saç kesimiyle Netflix filmlerine tain olmuş.Fantastik aksiyon karışık olan filmi açıkçası ben soluksuz izledim hatta baş rolde Charlize ablam olunca ağzımın suyu aka aka izledim onun bu tarz "kadın savaşçı" karakterleri meşhurdur bu da o karakterlerinden biri olmuş.Sanırım filmin devamı gelicek çünkü çok fazla hava da kalan noktalar oldu :)

Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...