28 Haziran 2020 Pazar

Kore Dizisi : The King Eternal Monarch

Herkese merhabalar efenim,

İzlemicem diye düşünürken yine bir Kore dizisini izleyip 1 günde bitirmeyi başardım ama bence tam bir hayal kırıklığı olmuş bu dizi.Kadroya,senariste ve fantastik olacak olmasına bakınca fazlasıyla umutlandıran ve heyecanlandıran bir yapım olmuştu ve izleyince ekibe yazık olduğunu düşündüm çünkü dizi de bir şeyler tam olarak oturmamış bence çok fazla karışık ve duygular,olaylar hava da kalmış.Bu arada Allah herkese Kim Go Eun şansı versin bu dizide de partneri Lee Min Ho kız asla tatlı ve yakışıklı olmayan bir adamla oynamıyor , partneri mutlaka Kore'nin ünlü aktörlerinden biri oluyor.Bu arada dizi Netflix de var oradan da izleyebilirsiniz :)

Dizi, iki farklı paralel dünyada geçmektedir. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir paralel dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır. Buna karşılık olarak Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min-Ho) paralel dünyaya açılan kapıları kapalı tutmaya çalışır. Bir diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyeti’nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul (Kim Go-Eun) insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...