4 Haziran 2020 Perşembe

Suç Filmi : Hustlers

Herkese merhabalar efenim,

Constance Wu,Jennifer Lopez,Julia Stiles,Lili Reinhart,Keke Palmer,G-Eazy ve Cardi B,Lizzo gibi isimler bir filme toplanır da ben merak edip izlemez miyim tabi ki izledim ama öyle aman aman bir film değil açıkçası belki boş bir zamanda zaman doldurmak için izlenebilir.Gerçek bir hayat hikayesi olması tarafı güzel striptizci kadınların para kazanmalarına hatta bu para kazanma işini dolandırıcılığa döndürerek kazanmalarını anlatan bir "kadın" hikayesi aslında.

Kadınları baş rollerine yerleştiren suç-komedi filmi, striptiz kulübü çalışanların giriştiği bir dolandırıcılık planını işliyor. Ramona, Destiny ve Diamond bir gün Wall Street'te çalışan müşterilerini soyma kararı alır. Bunun bir çeşit anahtara sahip olarak banka soymak olduğunu düşünür ve harekete geçmeye başlarlar. Planları karşılığını verir ve azimli kadınlar lüks hayatı yaşamaya başlayarak savurganlık dalgasına sürüklenirler. Ancak açgözlülük içten içe onları ele geçirmeye başladığında, dostluklar tehdit altına girer ve kanun güçlerinin tehdidi giderek yakınlaşmaya başlar.

Jennifer Lopez, Keke Palmer, Constance Wu, Lili Reinhart, Lizzo, and Cardi B in Hustlers (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Garson Matias Faldbakken

 Herkese merhabalar efenim, Norveç edebiyatı çok sevdiğim ya da takip ettiğim bir edebiyat değil açıkçası.Soğuk ve bence sıkıcı bir edebiyat...