19 Haziran 2020 Cuma

Romantik Film : Yarına Tek Bilet

Herkese merhabalar efenim,

Bugün 9-15'e dışarı çıkma yasağı olduğu için 8 gibi iş yerine geldim benden ve hademe abladan başka kimse yok maalesef :) Tabi uyuyamamanın da etkisi var oysa müdürümüz 8.50 gibi burada olsanız yeter diyordu ben biraz erken gelmeyi abarttım sanırım :) Neyse en azından buraya yazacak vakit bulmuş oldum.Bugün 9.30 da LGS sınavı olucak çocuklara whatsapp gruplarından son tembihleri yaptım kimlik,kalem vb gibi umarım hepsi stressiz güzel bir sınav geçirirler de Temmuz ayında (tercih zamanı) pıtırcıklarımı güzel güzel liselere yerleştiririm.

Before Sunrise'a benzettiğim Netflix'e yeni gelmiş olan "Yarına Tek Bilet filminden bahsedicem sizlere bugün.Normalde bu kadar tesadüflü (!) aşk filmlerini pek sevemiyorum ama bu filmi sıkılmadan sonuna kadar izledim sanırım bundan baş rollerin ve oyunculukların da etkisi var.Metin Akdülger ve Dilan Deniz öyle aman aman sevdiğim isimler olmasa da Metin 'nin tiyatro çıkışlı olması ve bunu oyunculuğuna yansıtması beni aşırı hoşuma gidiyor o yüzden yer aldığı bütün yapımları genelde keyifle izliyor oluyorum.

Ankara'dan İzmir'e doğru çıktıkları yolculuklarında yolları kesişen iki yabancının hikayesini konu ediyor. Yolculuk sırasında tanışan ve birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan iki yabancı, başlarda sürekli atışsa da birbirlerini tanıdıkça aralarında farklı bir çekim oluşur.

Metin Akdülger and Dilan Çiçek Deniz in Yarina Tek Bilet (2020)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...