10 Aralık 2021 Cuma

Çin Dizisi : Love At Night

 Herkese merhabalar efenim,

Yeni güncel bir Çin dizisi ile geldim bu diziyi de yaklaşık 21 bölüm kadar izledim toplamda 30 bölüm ama ben artık bırakma kararı aldığım için postunu yazıp arşive kaldırmak istedim çünkü dizi cidden artık sıkmaya ve gereksiz uzamaya başladı ilk 5 bölüm kadar iyi gitti dizi sonradan saçma sapan gereksiz yerlere evrildi en fazla 21 bölüm kadar dayanabildim :) Konusu da aman aman değişik bir dizi değil zaten tek gecelik bir ilişkinin ardından birbirine aşık olmaya başlayan bir çifti anlatıyor.

Xu Qing You, gelecek vaat eden bir firmada üst düzey bir konuma sahip, çalışkan, odaklanmış bir kadındır. Kendini işine adamış ve aynı zamanda 10 yıldır birlikte olduğu Fan Yun Xi ile ilişkisi vardır. Yakın gelecekte evlenmeyi planlıyorlar, ancak başka bir kadınla flört ettiğini öğrendiğinde kızıyor ve nişanı bozmaya karar veriyor. Daha sonra üzüntülerini içmek için bir bara gider.

Barda, Mo Ling Ze adında bir adam sahnede bir müzikal numara icra ediyor. Onu günün erken saatlerinde sokakta karşılaştığı ve küçük ve biraz nahoş bir kelime alışverişi yaptığı bir adam olarak tanıyor. Çok sarhoş ve onunla konuşuyor. Ertesi gün, onunla tek gecelik bir ilişki yaşadığını varsayarsak, gecenin sonuna dair sadece belirsiz hatıralarla bir otel odasında uyanır. Korkunç bir şekilde, ertesi gün bir toplantıya gelir… ancak Mo Ling Ze’nin şirketindeki operasyonları devraldığını keşfeder. İkili birlikte vakit geçirmek zorunda kalır, ancak sonunda çok ortak noktaları olduğunu ve birbirlerinin cazibesini takdir ettiklerini fark eder. Bu arada, eski nişanlısı, Xu Qing You’nun kalbini geri kazanmak için çaresizdir. Eski aşkına geri dönecek mi yoksa onun için kartlarda yeni bir romantizm olabilir mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...