3 Aralık 2021 Cuma

Fantastik Film : A Boy Called Christmas

 Herkese merhabalar efenim,

Maggie Smith'in de kadrosunda yer aldığı ve Matt Haig'in kitabından uyarlanan Netflix'de Nicolas isimiyle geçen "A Boy Called Christmas" filminden bahsedicem size bugün.Aralık ayı demek Christmas filmleri demek bu blogta elbette yine bir çok Christmas temalı filmler görmeye hazır olun :) Bunlardan ilki annemle izlediğimiz bu film oldu ve çok beğendik açıkçası Noel Baba'nın çocukluğunu ve nasıl ortaya çıktığını elbette fantastik bir tema içinde anlatan çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz eğlenceli bir yapım :)

Nikolas adlı sıradan bir çocuk, elflerin efsanevi köyü Elf Diyarı'nı bulmak için bir yolculuğa çıkan babasını aramak üzere karlarla kaplı kuzeye doğru sıra dışı bir maceraya atılır. Bu macerada Blitzen adlı dikbaşlı bir geyik ve sadık evcil faresi de ona eşlik etmektedir. Hiçbir şeyin imkânsız olmadığını kanıtlayan bu sihirli, komik ve samimi öyküde Nikolas'ın yazgısıyla tanışması ise uzun sürmez.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...