15 Aralık 2021 Çarşamba

Kore Dizisi : The King’s Affection

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün yine güncel biten bir Kore dizisi var dizi postumuzda.Kore dizileri normalde 16 bölüm olur biliyorsunuz eğer mini diziyse de en az 10 bölümden oluşur bazı dizileri 20 bölüm kadar uzatabiliyorlar ve genelde istisnasız uzatılan bütün diziler boş yere uzatılmış oluyor ve bence izleyiciyi diziden soğutuyor bu dizi de o dizilerden biri oldu.Toplamda 20 bölüm sürdü ve dizi çok gereksiz uzadı başlarda heyecanlı giderken bir anda saçma sapan yerlere bağlandı.Baş rollerde tanıdığımız isimler vardı erkek başrol Allah'ın özene bezene yarattığı Kore kullarından biri olan Rowoon idi.Kendisinin hiç bir dizisini kaçırmam oyunculuğunu da farklı roller deneyerek çok geliştirdi bence.En son She Would Never Know adlı dizi de nunaromance de izlemiştil çifti yakıştırmamış olmama rağmen yine Rowoon var diye başrolde ayıla bayıla izledim :D Kızımız ise en son Age of Youth dizisinde izlediğim ve çok da bilmediğim bir kızdı.Kızların erkek rollere girmesine zaten artık alıştık ama bir de veliaht prens rolüne girmesi ???

Dizi, sarayda doğan ikiz kardeşlerin etrafında dönmektedir. Veliaht prensin eşi ikiz dünyaya getir. Ancak ikizler bir uğursuzluğun işareti olarak görülür ve ikiz kardeşlerden kız olanının öldürülmesine karar verilir. Annesi çocuğunun hayatını kurtarmak için gizlice onu saraydan göndertir. Bir süre sonra ikizlerden erkek olanı Lee Hwi bir hastalık nedeni ile hayatını kaybeder. Annesi bu ölümü gizler ve ikiz kızını Lee Hwi’nin yerine geçirerek büyütür. Lee Hwi sonunda veliaht prens olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...