17 Aralık 2021 Cuma

Kore Dizisi : Idol The Coup

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün dizi postumuzda 12 bölümden oluşan mini bir dizimiz var.Baş rolünde EXID üyesi olarak tanıdığımız ve şu sıra dizilerde oyunculuk performansı bile oldukça da beğendiğim Hani var.

Kpop gruplarının gerçekte de yaşadığı zorlukları bu şekilde dizilere aktarmaları o ışıltılı dünyalara sahiplermiş gibi görünen kpop idollerinin perde arkasında neler yaşadığını anlatmaları beni çok mutlu ediyor.Bu dizi de onlardan biri olmuş.Bu arada şirketin CEO'su ve Hani arasında bir şeyler olucak sandık bi ara bi heyecanlandırdılar bi kaç sahne ile ama genel olarak romantizmden çok gerçekçilik gördük diyebiliriz.

Başarısızlıkları ile büyürken hayallerinden kendine güvenerek vazgeçen ve yeni hedeflerine doğru cesur adımlar atan gençlerin mucadelesini konu alıyor. Kim Je-Na 6 yıldır Cotton Candy idol grubunun üyesidir, fakat grup dağılmak üzeredir. Bu yüzden büyük etki yaratacak bir mucizeye ihtiyaçları vardır.

Barısız bir idol grubunun son yolculuğu ve dağılmayı önlemek için umutsuz girişimleri hakkında bir hikaye. Cotton Candy’nin grubunu kurtarmak için tek seferlik bir vuruşa ihtiyacı var ama bu göründüğü kadar kolay değil. Cotton Candy için her şey ters gidiyor, ancak üyeler arkadaşlıklarından ve hayallerinden vazgeçemezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...