11 Haziran 2022 Cumartesi

Çin Dizisi : Be My Princess

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün Koreden Çin'e doğru gidiyoruz ve güncel biten bir Çin dizisi ile devam ediyoruz."Hafıza kaybetme" olayına biraz farklı bir yerden bakan eğlenceli bir dizi.Baş roldeki erkeğimiz ve kızımız oyuncular ve dönem dizisi çekiyorlar birlikte sonra adam bir kaza geçiriyor ve dizide oynadığı karakteri kendi karakteri sanmaya başlıyor.Oynadığı karakterde prensesin hizmetkarı gibi bir şey.Gerçek hayatta da kendini o karakter sanmaya başlayınca kıza gerçek hayatta da "prensesiymiş" gibi bakmaya başlıyor ve olaylar akmaya başlıyor.Bu arada kız cidden çok güzeldi keza baş rol adamda öyle hem hikayeyi hem baş rolleri sevdiğim eğlenceli bir diziydi.

Varlığı hayranları için bir tanrı gibi olan soğuk ve huysuz aktör Mu Tingzhou (Xu Zhengxi) doğumundan beri bekardır. Ancak bir kaza sonucu "hafızalarını kaybetmesi" ile her şey değişir. Eski Çin'de yüksek rütbeli bir yetkili olan Büyük Öğretmen olduğuna ve çaylak aktris Ming Wei'nin (Zhou Jieqiong) onun "prenses" olduğuna inanmaya başlar. Ming Wei'ye son derece saygılı davranırken, Mu Tingzhou da onun faaliyetlerine müdahale etmekten kendini alamaz. Eski ve modern zamanlar arasında sıklıkla iç içe geçen etkileşimleri, günlük yaşamlarını bozar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Idea Of You

 Herkese merhabalar efenim, Bugün yoğun bir güne başladım arada bi mola verdiğim zamanda günün film postunu yazmak istedim.Amazonda yayınlan...