9 Haziran 2022 Perşembe

Kore Dizisi : Our Blues

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün kadrosu oldukça iyi olmasına rağmen karışık işlenişi ve aşırı sakin havasından dolayı oyuncuları telef ettiğini düşündüğüm bir Kore dizisi ile geldim.

En son Mr. Sunshine da izlediğimiz , Lee Byung Hun , A Korean Odysseyda izlediğimiz  Cha Seung Won , Hometown Cha-Cha-Cha da izlediğimiz  Shin Min Ah , One Spring Night da izlediğimiz  Han Ji Min , Uncontrollably Fond da izlediğimiz Kim Woo Bin yer alıyor.Hatta kanseri yendikten sonra Woo Bin Oppamızın ilk dizisi olucak diye aşırı sevindik bile hayranları olarak.Hatta gitti hala ilişkileri devam eden dünyalar güzeli  Shin Min Ah ile aynı projede yer aldı ama beraber neredeyse bi sahneleri bile yok :( Yapın şöyle birlikte güzel bir aşk dizisi de izleyelim be kardeşim özledik sizi.Neden dram ya da neden sakin kasaba dizileri nedennnnnnn !


Lee Byung Hun dizide Lee Dong Seok rolünü oynamaktadır. Jeju'nun yerlisidir ve kamyonuyla bir şeyler satarak geçimini sağlamaktadır. Shin Min Ah'ın karakteri Min Seon Ah ise ilginç bir hikayesi olan Jeju'ya yeni gelmiş bir kadındır. 

Cha Seung Won, 30 yıl sonra memleketi Jeju'ya dönen şehirli Choi Han Soo rolünü üstlenmektedir. Lee Jung Eun ise dizide, ilk aşkı Choi Han Soo ile yeniden bir araya gelen sert bir balık dükkanı sahibi Jung Eun Hee'yi canlandırmaktadır. Jung Hee'nin arkadaşı Go Mi Ran rolünde olan Uhm Jung Hwa ise, şehir hayatından bıktığı için Jeju adasına dönmeye karar verir.
 
Han Ji Min, Jeju Adası'ndaki çaylak bir kadın dalgıç olan Lee Young Ok rolünü canlandırıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ama etrafı farklı söylentilerle çevrilidir. Kim Woo Bin ise dizide sıcak bir karakteri olan Park Jung Joon rolünü üstleniyor. Gemi kaptanı olan Park Jung Joon, zamanla Lee Young Ok'a aşık olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Idea Of You

 Herkese merhabalar efenim, Bugün yoğun bir güne başladım arada bi mola verdiğim zamanda günün film postunu yazmak istedim.Amazonda yayınlan...