10 Haziran 2022 Cuma

Kore Dizisi : My Liberation Notes

 Herkese merhabalar efenim,

En son dizisi Oh My Ladylord dan izlediğimiz ,Lee Min Ki , Lovestruck in the City da izlediğimiz Kim Ji Won ve ilk defa bu dizi de izlediğim ama bir çok insan gibi benimde radarıma giren Son Seok Koo'un baş rolünde olan melankoli ve depresyonun ekrana yansıtılmış bir hali olan diziden bahsedicem size.Allah'ına kadar dram ve kasaba hayatını anlatan dizi yalnızlığı Murakami kadar güzel anlatan bir dizi.Eğer depresif bir dönemdeyseniz lütfen izlemeyin çünkü iyice bataklığa sürükleyebilir sizi.

Sinir bozucu ve boğucu hayatlarından kaçmak isteyen üç kardeşin kasabalarına gelen gizemli bir yabancı ile yaşayacakları enteresan olayları konu alıyor. ailesinin en küçük çocuğu olan Yum Min Jung, İçe dönük bir karakteri olmasından dolayı hayatını her zaman yalnız hissederek geçirdi. Bu duruma daha fazla dayanamayan Yum Min Jung, sonunda kendini kasvetli, monoton hayatından “kurtarmak” için bir değişiklik yapmaya karar verir. Yum Min Jung’un ağabeyi ve ailelerinin ortanca çocuğu olan Yum Chang Hee, Aslında o şehre taşınmayı ve daha heyecanlı bir dünya yaşamayı istemektedir. Ancak hayatı planlarına ve isteklerine göre ilerlemez. Herhangi bir amacı ve hırsı olmayan Yum Chang Hee, olgunlaşmamış biri olmasına rağmen söylediği şeyler her zaman mantıklıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Idea Of You

 Herkese merhabalar efenim, Bugün yoğun bir güne başladım arada bi mola verdiğim zamanda günün film postunu yazmak istedim.Amazonda yayınlan...