15 Ekim 2023 Pazar

Distopya Filmi : Nowhere

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün film postumuzda izlemesi hem acayip keyifli hem de acayip saçma olan Netlix de mutlaka gördüğünüz ya da birilerinden duyduğunuz bir filmden bahsedicem.Filmin saçma olan kısmı şu ki hamile bir kadın denizin ortasında distopik bir evrenden mülteci olarak kaçarken bir konteynırda mahsur kalıyor.Koytenırdada mahşallah bir ben yokum hiçte güçlük çekmeden (bi kanlar içinde doğum yaptı o da suda doğum olduğu için daha acısız olmuştur eminim normal bir kadına göre) bir şekilde hayatına devam etme mücadelesi verdi.İnsan izlerken saçmalık olduğunu biliyor bazı şeylerin ama yine de izlemek hoşuna gidiyor insanın.

Distopik bir gelecekte İspanya hükümeti, kaynak yetersizliği nedeniyle çocukları, hamile kadınları ve yaşlıları ortadan kaldırmayı planlar. Hamile olan Mia, bu durumun ardından ülkeden kaçmaya karar verir. Kaçmak için bir konteynerde saklanan Mia, konteyner denize sürüklenince kendisini bir kabusun içerisinde bulur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...