17 Nisan 2020 Cuma

Gerilim Filmi : Dead Man's Shoes

Herkese merhabalar efenim,

Karantinanın 31.günündeyiz.

Çok sevdiğim iş arkadaşım Cerenciğimin bana önerdiği bir film ile karşınızdayım.Film çekimleri ve senesi itibariyle biraz vasat gibi göründü bana ilk başlar da ama işleyiş olarak da son sahnelere doğru o vasatlığı kayboldu ve orta olmayı başarabildi film de ne varsa son sahnelerin de var anlayacağınız :)

 Bir adamın bir avuç serserinin üzerinde yarattığı gerilim bir süre sonra vicdan muharebesine dönüyor ve yön değiştiriyor fakat gücünü aldığı yer bu gerilim. Geçmişte yaşanan bir olay ve sorumlularının çok derinlere bastırdığı bir olayı unutmayan biri onlara hatırlatmaya başlıyor. Başta umursanmayan bu adam karşısında bu astığım astık serseriler tutulup kalıyor. Adeta adama dokunamıyorlar ve kendilerinin gideceği talihsiz sona doğru ümitsizce bekleyiş içine giriyorlar. Vicdanları, yıllardır atamadıkları pişmanlıkları onları bir anda zayıf kılıyor. Dokunamıyorlar çünkü daha fazla vicdani rahatsızlık katlanabilecekleri bir şey değil. Cezalandırılmayı bekleyen suçlu gibi sonlarını beklemeye başlıyorlar.

Dead Man's Shoes (2004)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tayland Dizisi : Ready, Set, Love

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve Türkçe çevirisi ile "Bekarların Savaşı" olan Tayland dizisinden bahsedicem sizl...