15 Nisan 2020 Çarşamba

Romantik Film : Love.Wedding.Repeat

Herkese merhabalar efenim,

Karantinanın 29.günündeyiz.

Saat 2 gibi iş yerime gidip maaşımı alacağım 1 ay geçti resmen şaka maka aradan Nisan ayımız hiç oldu resmen ve en sevdiğim aydı Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka bir şey gelmiyor artık aklıma.

Olasılıklar üzerine filmler izledim üst üste tesadüfen.Aslında sırf Sam Claflin tatlışı var diye izlemek istemiştim filmi ama kendisi de kilo mu vermiş napmış anlamadım bu filmde ama gözüme çok çirkin göründü neyse ki film eğlenceliydi o yüzden pişman olmadım izlediğime.

“Love, Wedding, Repeat”, kız kardeşi Hayley’nin hayallerindeki düğüne sahip olması için iyi bir kardeş olarak elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Jack’e odaklanıyor. Jack, tüm bu koşuşturmaca sırasında iki yıl önce aşık olduğu ve kaybettiği Dina (Olivia Munn) ile tekrar bir araya gelir. Kaderin bu cilvesiyle birlikte düğündeki oturma düzeni yeniden düzenlenir ancak küçük bir değişiklik kaderi kökünden değiştirir ve feci ve komik sonuçlara yol açar.

Love. Wedding. Repeat (2020)

2 yorum:

  1. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil

İngiliz Dizisi : Baby Reindeer

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de yer alan ve mini bir İngiliz dizisinden bahsedicem bugün sizlere.Instagram postlarında görüp merak et...