15 Ağustos 2020 Cumartesi

Kore Dizisi : Backstreet Rookie

Herkese merhabalar efenim,

Bugün yine sabahtan beri çalıştayımız vardı.İki gün üst üste topuklu giydiğim için bugün artık ayaklarım paramparça olmuş halde geldim.Ayakkabılar yeni olmamasına ve oldukça kaliteli ayakkabılar olmasına rağmen bu kadar ayağımı parçalayacaklar hale nasıl geldiler cidden anlamadım.Yarın işe gidicem ama geçtiğimiz haftaya nazaran daha sakin bir gün olucak asıl koşturmaca 17 'sinden sonra başlayacak bizim için.

Bu arada bir yeni Kore dizisi daha bitirdim ve sizlere ondan bahsetmek istiyorum.Askerden döndükten sonra Oppamı doğru düzgün bir dizi de izleyememiştik ve bence hala izleyemiyoruz.Bu dizisi de bence oldukça vasat kaldı kendi dizi geçmişine göre oysa baş roldeki kızı da çok severim ve oldukça da yakışmışlar bu çifti böyle dandik senaryolu bir dizi de harcamaları çok yazık olmuş bence.Dizinin absürdlüğünden zaten hemen Webtoondan uyarlandığını anlamak mümkün oluyor.Ne merak uyandırıcı bir başlangıç ve iyi bir gidişat ne de tatmin edici bir final oldu dizide sırf bu ikili için izleyip bitirdim.

Dizi, 24 saat açık bir markettin, yarı zamanlı çalışanı (Kim You-Jung) ile o marketin işletmecisinin (Ji Chang-Wook) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır. Bir gün, Choi Dae-Hyun, aralarında Jung Saet-Byeol’un da bulunduğu bir grup liseli kız öğrenciye rastlar. Baş belası gibi görünen liseli kızlar, Choi Dae-Hyun’dan kendileri için marketten sigara almasını ister. Choi Dae-Hyun onlar için sigara alır. Ayrıca, Jung Saet-Byeol onun telefon numarasını alır ancak hiçbir zaman Choi Dae-Hyun’u aramaz. 4 yıl sonra, bu ikili, bir markette çalışan-patron olarak tekrar karşılaşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...