12 Ağustos 2020 Çarşamba

Gerilim Filmi : House At The End Of The Street

 Herkese merhabalar efenim,

Film izlemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki ! Bu filmi de annemler Netflix den izlerken tesadüf eseri izlemiş oldum yoksa hala film izleyesim yoktu bu ara kendimi yine kitaplara verdiğim için kitap okumak arada da bir iki bölüm dizi izlemek dışında bir şey yapmıyorum.Bugün haftalık izin günüm bugün belki bir film daha izlerim.

Filme gelicek olursak Jennifer Lawrence'ın izlemediğim nadir filmlerinden biriydi.Sonunu tahmin edebildiğimiz tipik oldschool gerilim filmlerindendi aslında.

Yeni bir başlangıç arayan yeni boşanmış Sarah (Elisabeth Shue) ve kızı Elissa (Jennifer Lawrence), küçük, kaliteli ve kırsal bir kasabada hayallerinin evini bulur. Beklenmeyen ve açıklanamayan olaylar yaşanmaya başladığında, Sarah ve Elissa, kasabanın soğuk bir sırrın gölgesinde olduğunu keşfederler. Yıllar önce yan taraftaki evde bir kız çocuğu ailesini yataklarında uyurken öldürmüş, sonrasında kayıplara karışmış, arkada yaşayan tek kişi olarak ağabeyi Ryan (Max Thieriot)’ı bırakmıştır. Elissa, Sarah’nın karşı çıkmalarına rağmen münzevi Ryan ile bir ilişki kurmaya başlar ve onlar yakınlaştıkça, hayal ettiklerinden daha fazla gizeme sürüklenirler.

Max Thieriot and Jennifer Lawrence in House at the End of the Street (2012)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...