14 Ağustos 2020 Cuma

Kore Dizisi : It’s Okay to Not Be Okay

Herkese merhabalar efenim,

Bugün iş yerindeyim akşam 20.30'a kadar öğretmen çalıştayımız olacakmış ama kurumda her şey birbirine girdi yeni açıklanan haberlerle birlikte.Biz 17 Ağustos itibariyle başlıyoruz güya ama okulların açılması 21 Eylül'e ertelendi biliyorsunuz ki ne olacak ne yapacağız şu an her şey muallak bir durumda.

Bu postun asıl konusu olan Kore dizimize gelicek olursak güzel başlayıp güzel devam edip son bölümlerinde sıkıcılaşmaya başlayan ve bir çok yönden tatminsiz bırakan bir dizi oldu bence.Bu tarz kadının en az erkek kadar güçlü olduğu hatta kadının biraz da çirkefe kaçtığı dizileri izlemek acayip keyifli oluyor.Her bölüm masallara göndermeler şeklindeydi bu da çocuksu ama aynı zamanda gotik bir havada veriyordu son bölümleri haricinde kaliteli bir dizi izlediğimi düşünüyorum.

Dizi, psikiyatri bölümünde çalışan bir adam (Kim Soo-Hyun) ile popüler ama antisosyal kişilik bozukluğu olan bir kadının (Seo Ye-Ji) etrafında dönmektedir. Adamın aşka ayıracak vakti yoktur. Kadın ise aşk hakkında hiçbir şey bilmemektedir. Ancak, ikisi birbirlerini tanıdıkça yakınlaşır ve aşk sayesinde zorlukların üstesinden gelir. Kayıp ruhlarını ve kimliklerini yeniden keşfederler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...