16 Eylül 2021 Perşembe

Çin Dizisi : You Are My Glory

 Herkese merhabalar efenim,

Zamanı en güzel geçirtecek şey elbette Çin dizileri :D Bu hastalık Çin dizileri ile yenilecek gibi hissediyorum :) Gece yine saat başı öksürükten uyanıp 1 bardak sıcak su içip geri uyumaya çalışma seramonisi yaptım bi ara sol kolum uyuştu kalbim çok fena çarpmaya başladı kusarsam dedim kalp krizi geçiriyorum artık bu kadar öksümeye benim kalp dayanmadı gidiyorum ben biraz sakince bekledim kalbimi ve kolumu falan ovaladım geçti Allah'tan kalp krizi falan geçirmedim sonuç olarak ama ölmeyi oturup beklediğim bir gerçek.Yang Yang ve Dilraba Dilmurat bence bu yılın en yakışan çiftiler ama bence dizi de ki asıl sorun senaryo konusu da falan güzel ama bir çok sahnede baş roldeki çift yanyana gelmiyor resmen bu da aralarına bi soğukluk katıyor.Dizi 20.bölümden sonra bi açılmaya başladı ama o bölüme kadar biraz eziyet çektirdi bence izleyiciye.

Qiao Jing Jing ve Yu Tu lisede okul arkadaşlarıydı. O zamanlar, Qiao Jing Jing aşkını iki kez itiraf eder ve iki kez reddedilir. On yıl sonra, artık bir oldukça popüler gelen Qiao Jing Jing, bir video oyunu reklamında rol  alır, ancak oyun oynayamayacağı gerçeği ortaya çıkar. İtibarını kurtarmak için menajeri onu bir oyun yarışmasına dahil eder. İşte o zaman geleceği hakkında şüpheleri olan uçak mühendisi lise arkadaşı Yu Tu ile tekrar bir araya gelir. Qiao Jing Jing, Yu Tu'dan oyun koçu olmasını ister. İşte o zaman aralarında aşk filizlenmeye başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...