27 Eylül 2021 Pazartesi

Çin Dizisi : Walk into Your Memory

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün izin günüm olduğu için maaile yine gezmelerdeydik mis gibi de hava vardı.Son güzel havalar da olabilir tabi Samsun'a hiç belli olmuyor :) İş konusunda yavaştan dönemde başlamaya başladı haraketlilik olmaya başladı diyebilirim günler daha çabuk geçiyor umarım bu kış kapanma falan olmaz da işler daha da zorlaşmaz.

Neyse efenim , bugün Çin dizisi ile devam ediyoruz.Fantastik-Romantik türde bir dizi ile daha karşı karşıyayız.Baş roldeki kıza da kızın tarzına da bayıldım hele saçları o tarz dağınık dalgalı saçları çok beğeniyorum.Kızımızın özel bir gücü var insanların anılarını görebiliyor baş roldeki erkeğimiz de elbette yine bir şirketin CEO'su ve bu kızımızla bu yeteneği sayesinde yakınlaşıyorlar sonrası malum :)

Bir şefin asistanı, patronunun bir yıllık anılarını kazanmasına yardımcı olur. Süreç boyunca birbirlerini anlamaya, yardımcı olmaya ve sevmeye gelirler.Bir Ning, diğer insanların anılarını görebilen bir aşçıdır. Patronu Long Haoqian hayatının bir yılı boyunca gizemli bir şekilde anılarını kaybettiğinde, kayıp parçaları bulmasına yardım etmeye başlar. Başlangıçta birbirleriyle çelişen bir dizi eğlenceli olay, onları birbirine yaklaştırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...