6 Eylül 2021 Pazartesi

Türk Dizisi : İzlediğim Yaz Dizileri !

 Herkese merhabalar efenim,

Her yaz canım sıkıldığı için ve bütün dizileri tükettiğim için yerli yaz dizilerinden bir kaçına illa ki bakıyorum artık biliyorsunuz.Bu sene yine baktığım 2 dizi var aşırı klişe hatta biri bizzat yine Kore dizisinden uyarlama.İki diziyi de 10 bölüm kadar izledim bence yeterli artık artık çalıştığım için zaten bu dizilere ayıracak çok bir zamanım olmayacak.

1-Baht Oyunu

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.


2-Aşk Mantık İntikam

Dar gelirli bir ailenin kızı olan Esra, yaşam standartlarını değiştirmek için mühendis Ozan ile mantık evliliği yaptı ancak maddi ve manevi zorluklardan dolayı boşandılar. Ayrılık sonrası kendine bir yazılım şirketi kuran Ozan, kendini geliştirerek zengin oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...