17 Eylül 2021 Cuma

Kore Dizisi : Squid Game

 Herkese merhabalar efenim,

Dün Netflix'de 9 bölüm olarak yayınlanan ve kardeşimle hemen gelir gelmez başına oturup 9 bölümü de tek nefeste izlediğimiz bir Kore dizisinden bahsedicem.Dizinin fragmanını görür görmez zaten tam bizlik olduğunu anlamıştık ve sabırsızlıkla gelmesini bekliyorduk.Bu tür toplanmalı ve oyun oynamalı filmleri,dizileri artık hatmettik siz de biliyorsunuz ki  ama yine de onlar yapsın biz izleriz hiç sıkıntı değil :) Dizinin oyuncuları ve oyunculukları oldukça iyi ama süpriz konuk oyuncularda var görünce "Aaaa oppa sende mi burdasınnn "diye nidalar çıkıyor ağzınızdan :D Bazı yerleri bizi şaşırttı bazı yerler de biz prolara yutturamadı dizi ama totele bakılınca 9 bölümü 1 günde sabahtan akşama bitirecek kadar sürükleyiciydi :)

Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcük riskleri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...