22 Eylül 2021 Çarşamba

Kitap - Şeytan Ayrıntıda Gizlidir Ahmet Ümit

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün yeniden kendi iş yerimde çalışmaya döndüm havalarda birden soğudu yağmur yağmaya falan başladı.Dün kardeşimin kütüphanesinden bir Ahmet Ümit kitabı çaldım ve 1 günde okuyup bitirdim.Cinayet öykülerinden oluşan bir kitabı daha önce "Aşkımız Eski Bir Roman" öykü kitabındaki gibiydi.Akıcı ve heyecanlı cinayet hikayeleri her zaman ki gibi oldukça iyiydi.Benden çok kardeşim hayranı oldu o yüzden diğer kalan tüm kitaplarını sırayla parası oldukça almak istiyordu ben de o aldıkça çalıp okurum :)

İstanbul'dan suç manzaraları... Suçun perdelediği yaşamlar... Katillerin ardındaki insanlar. Sıradan olanın gerisindeki gizem. Ülkenin gerçek bir panaroması. Karakterler labirenti... Başkomser Nevzat'la, varoşlardan villalara, batakhanelerden sanat çevrelerine yaptığımız heyecan yüklü bir yolculuk. Trajik olduğu kadar komik, komik olduğu kadar kederli vakalar. Bize, bizi anlatan ironik öyküler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...