8 Nisan 2022 Cuma

Fantastik Film : Forutuna no Hitomi

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün Japon filmi var postumuzda.Baş roldeki abimiz kız kardeşimin en sevdiği Japon oyuncu onu uzun zamandır görmüyordum filmlerde,dizilerde falan.Uzun zamandan sonra bu film de izleyince hemen tanıdım elbette :) Film yine Japon fantastikliğine yakışır bir konudaydı.Baş roldeki abimiz ölücek olan insanları hafif silik şekilde görmeye başlar bi kaza sonucu ve hoşlandığı kadını da aynı şekilde görünce işler değişmeye başlar.

Kiyama Shinichiro küçükken ailesi bir uçak kazasında öldü. O zamandan beri hiç arkadaş edinmedi ve yalnız bir hayat yaşadı. Bir gün, Kiyama Shinichiro özel bir yetenek kazanır. Özel yeteneği, ölmek üzere olan insanların bedenlerinin içini görebilmektir. Kiyama Shinichiro'nun hayatı bu yüzden değişir. Kiyama Shinichiro, bir cep telefonu dükkanında Kiryu Aoi ile tanışır. Parlak kişiliğiyle ona ilgi duymaya başlar ve Kiryu Aoi, Kiyama Shinichiro'ya ilgi duyar. Birlikte mutlu günlerin tadını çıkarırlar, ancak birdenbire Kiyama Shinichiro, Kiryu Aoi'nin vücudunun içini görebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...