25 Nisan 2022 Pazartesi

Kore Dizisi : Crazy Love

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün moralim çok bozuktu çünkü bir önceki denemelerime göre neredeyse 10 puan kadar düşük aldım bu denememde azar azar da olsa artıyor diye seviniyordum güya.3 ay kadar zaman kaldı sınava çalışmalarımı da sıklaştırdım oysa bu kadar düşük alınca acayip moralim bozuldu o yüzden gelip size içimi dökeyim dedim.

Bu dizinin de normalde son 2 bölümü kaldı finali için ama artık bunu da izleyisim gelmedi açıkçası.Dizi başlangıçta kötü başladı bence ikilinin arasında gram bi uyum göremedim sonradan 5-6 bölümden sonra falan dizi bi açılmaya başladı ondan sonra baya güzelleşti ama sonradan beni yinr sıkmaya başladı , bilmiyorum bence afişinden,konusundan eğlenceli bir dizi olucakmış gibi görünüyordu ama beni bir tık hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.

No Go Jin, özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmenidir ve GOTOP Education'ın CEO'sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ'ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır. Lee Shin A, No Go Jin'in sekreteri olarak çalışıyor. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir çalışandır. Sessiz ve içine kapanık kişiliği nedeniyle, patronu No Go Jin ve iş arkadaşlarının yanında pek az bulunur. Meslektaşları onu tanımaya başlar çünkü 1 yıldan fazla bir süredir kötü şöhretli No Go Jin için çalışmaktadır. Daha sonra yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...