6 Nisan 2022 Çarşamba

Kore Dizisi : Forecasting Love and Weather

 Herkese merhabalar efenim,

Taze bitmiş olan bir Kore dizisi yorumu ile karşınızdayım efenim.Koreliler ne zaman şu nunaromance olayından vazgeçerler acaba ? Park Min Young ve Song Kang var baş rollerde.Min Young ablamız 36 yaşında Song Kang benle aynı yaşta yani 27 yaşında sanırım bu dizide de kendi yaşlarını oynuyorlar.İkisini de oyuncu olarak ayrı ayrı çok seviyorum ama birlikte çift olarak doğruyu söylemek gerekirse hiç yakışmamışlar ve bence telef oldu sırf bu yüzden bile dizi.Değişik bir meslek dalı olduğu için konusu biraz ilgimi çekmişti ama hiç kimyasal çekim yok bence çiftin arasında ne kadar öpüşme,sevişme sahnesi koyarsa koysunlar ben hiç hissedemedim yani :/ Diziyi zorla hızlı hızlı geçerek bitirdim resmen.

Tropik gecelerden daha sıcak ve yerel şiddetli yağmurlardan daha öngörülemez olan Ulusal Hava Durumu Servisi’nin ofisindeki iş ve aşk hakkında romantik bir drama.

Jin Ha Kyung, her şeyi kitabına göre yapan ve kişisel ve profesyonel hayatlarını ayrı tutmak konusunda titiz davranan zeki ve son derece organize bir kişidir. Soğuk tavrı nedeniyle, işyerinde çok az arkadaşı var ve “kendi seçimiyle dışarıdan biri” haline geldi.

Lee Shi Woo, her zaman kalıpların dışında düşünen özgür bir ruhtur. Beceriksiz görünebilse de, 150’lik etkileyici bir IQ’ya sahip ve bir kez kafasına koyduğunda her şeyi başarabiliyor. Ancak, zekasına ve yeteneklerine rağmen, tek umursadığı havadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...