9 Nisan 2022 Cumartesi

Kore Dizisi : A Business Proposal

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün taze bitmiş olan 12 bölümcük ama çok klişe ama çok güzel ama çok heyecanlı bir Kore dizisinden bahsedicem.Bir dizinin konusu ne kadar klişe olursa olsun eğer senarist ve oyuncular o diziyi pohpohluyorsa o dizi hiçte sıkıcı gelmiyor insana.Aslı webtoon olan bu dizimiz de baş roller de  Lovers of the Red Sky,Abyss,Queen of the Ring dizilerinde izlediğim ama benim bu dizi de daha çok dikkatimi çeken Ahn Hyo Seop var.Bence kendini bu dizide baya ispatladı bundan sonra kendisini baş rollerde daha sık görücez gibime geliyor.I Wanna Hear Your Song,School 2017 dizilerinde izlediğimiz ve eski I.O.I üyesi olan Kim Se Jeong var ben bu kızı zaten daha önceden de biliyordum ve çok beğeniyordum,enerjisi yüksek çok tatlı bir kız.Snowdrop,So I Married an Anti-Fan,Backstreet Rookie,Perfume,Just Between Lovers,Meloholic,Because This Is My First Life,Signal gibi çok ünlü dizilerde hep yan rollerde olan ama bence bu diziden sonra artık bir dizi de baş rol alacağını düşündüğüm gamzeli tatlış Kim Min Gue ve Mr. Queen,Record of Youth,School 2017,Strong Woman Do Bong Soon gibi yine en ünlü dizilerde ya kötü rolde ya da eski kız arkadaş rolünde oynayan benim çok güzel bulduğum Seol In Ah var bence bu kızda bu diziden sonra artık bi başrol almalı :)

Shin Ha Ri bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Uzun süredir aşık olduğu bir erkek arkadaşı vardır ama onun bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha Ri üzgün hissediyor ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young Seo ile tanışmaya karar veriyor. Jin Young Seo daha sonra Shin Ha Ri’den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae Mu. Çalıştığı şirketin CEO’su.

Kang Tae Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO’sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevu ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha Ri ama Jin Young Seo gibi davranıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...