7 Nisan 2022 Perşembe

Kore Dizisi : Twenty-Five Twenty-One

 Herkese merhabalar efenim,

Eğer bir dizi de Nam Joo Hyuk 'u görürseniz anlayın ki o dizi azimle bir şeyleri başarmakla ilgili bir dizidir ve bu adamın rolüde destekleyici erkek arkadaştır :) Genelde hep bu tarz rollerde ve dizilerde görüyoruz kendisini ve pek de yaşıyor aslında yapıştı kaldı üstüne :) Bu dizi de aslında bi ileri bi geri giden bir dizi.İleri kısmında karakterlerin şimdi ki halini görüyoruz , yaşlanmış ve çocuklarına baş rol kadınımız ilk aşkını anlatıyor.Geçmiş kısmında da gençlik hallerini görüyoruz.Dizi başlarda çok yavaş ilerledi sonra bi hız kazandı derken çok saçma bir finalle bitirdi herkesi üzdü maalesef finali o yüzden bu dizi hakkında bence herkesin hevesi kursağında kaldı :)

Hayallerin ulaşılmaz göründüğü bir zamanda büyük tutkuların peşine düşen genç bir eskrimci, yaşamını yeniden kurmak isteyen çalışkan ve genç bir adamla tanışır.

Na Hee Do, lise eskrim takımının bir üyesidir. Güney Kore mali krizi nedeniyle, lise eskrim takımı dağılır. Tüm zorlukların üstesinden gelerek milli eskrim takımının bir üyesi olur.

Güney Kore mali krizi ayrıca Baek Yi Jin’in babasının işinin iflas etmesine neden olur. Bu, Baek Yi Jin için zengin bir insanın hayatını yaşamaktan fakir bir insana doğru bir yaşam değişikliğine yol açar. Okurken gazete dağıtmak gibi yarı zamanlı işlerde çalışıyor. Daha sonra bir yayın ağı için spor muhabiri olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...