13 Nisan 2022 Çarşamba

Suç Filmi : The Negotiation

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün film postunda Kore filmimiz var.Baş rollerinde daha önce My Lovely Sam Soon,Secret Garden,Hyde, Jekyll, Me,Memories of the Alhambra,Crash Landing on You dizilerinde izlediğimiz Hyun Bin ve Personal Taste,Something in the Rain,Crash Landing on You dizilerinde izlediğimiz Son Ye Jin var.Bu çiftimiz daha önce Secret Garden adlı efsane dizide de beraber rol almışlar o zamanlar birbirlerine karşı bir şeyler hissettiler mi elbette bilmiyoruz ama yıllar sonra Crash Landing on You dizisinde birlikte rol aldılar ve dizi bitince gerçek hayatta da ilişkileri olduğu doğrulandı.Geçen hafta çiftimiz evlenerek dünya evinede girmiş oldular.Bu filmde de çiftimiz birlikte rol almışlar ben bu filmi daha öncede görmüştüm ama bu tür suç filmleri çok fazla ilgimi çekmediği için bakmamıştım ama gerçekten çok iyi işlenmiş,sürükleyici bir filmdi.Bu çifti bir daha dizilerde ya da filmlerde çift olarak görebilir miyiz bilmiyorum genelde gerçek hayatta çift olanlar aynı işte birlikte görmek daha da zor oluyor.

Polis merkezinde önemli bir noktada görev alan Ha Chae Yoon oldukça kendinden emin ve soğuk kanlı birisidir. Öte yandan suç örgütü adına çalışan Min Tae Koo örgüt için silah taşımaktadır. Bu iki arasında bir rehine krizi yaşanır ve rehinelerin kurtulması için sadece ama sadece 12 saati vardır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Taşların Anlattığı Clara Dupont Monod

 Herkese merhabalar efenim, Çalıştığım okuldaki edebiyat öğretmeni olan arkadaşım benim de iyi bir okuyucu olduğumu öğrendiğinde yeni aldığı...