18 Ağustos 2022 Perşembe

Aksiyon Filmi : Bullet Train

Herkese merhabalar efenim,

Dün kardeşim ve kuzenimle birlikte 2 yılın ardından sinemaya gittik.Pandemiden sonra maskesiz sinemada izlediğim ilk film oldu.İyi ki de bu filmi seçmişiz çünkü acayip eğlenceli ve tam da sinema da zevk alarak izlenecek bir filmdi.Akşam 9 seasına gittiğimiz için 3-4 kişi falan vardı onlarda en arka sıralara oturmuşlardı o yüzden tedirgin olmadan rahat rahat izleyebildik.Filmin Tokyo da geçmesi,o efektler ve o Tokyo'nun ışıl ışıl,renkli dünyası aşırı güzel yansıtılmıştı filme.

Suikast Treni, Tokyo’daki bir trende birbirinden farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup sıikastçıya odaklanıyor. Uğur Böceği, işini barışçıl bir şekilde yapmaya çalışan, sanşsız bir suikastçıdır. Son görevi onu, dünyanın en hızlı treninde bir çarpışma rotasına sokar. Birbiriyle bağlantılı olan bir dizi ölümcül düşmana birlikte trende zorlu bir mücadeleye girişen Uğur Böceği, hayatta kalmak için trenden inmenin bir yolunu bulmak zorunda kalır.

1 yorum:

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...