31 Ağustos 2022 Çarşamba

Gerilim Film : Censor

 Herkese merhabalar efenim,

Birazdan babam beni almaya gelicek ve birlikte Teknofest'e gidicez onunda vlogu elbette gelicek.Yan tarafa beni sosyal medyada takip edebileceğiniz araçları koyucam bu postu yazdıktan sonra güncel hayatımı da ordan takip edebilir ya da benimle iletişim kurabilirsiniz :)

Bugün gerilim filmi olarak geçse de bence bi sanat filmi olarak postumuzda.Sinema konusunda deneyimli kişilerin anlayabileceği tarzda hafif beyin yakan bir film olmuş yani aslında herkesin tarzında bir film değil :)

Enid Baines, film sansürcüsü olarak çalışan genç bir kadındır. Yaptığı titiz çalışmalarından gurur duyan Enid, izleyicileri birçok zararlı etkiden korur. Onun korumaya yönelik tutumu, kısa bir süre önce gıyaben öldüğü ilan edilen kardeşinin ortadan kaybolmasının ayrıntılarını hatırlayamamasından kaynaklanan suçluluk duygusuyla bağlantılıdır. Bir gün arşivden incelediği bir filmde, geçmişi ve kız kardeşinin kayboluşuyla benzer unsurlar barındırdığını keşfeder.

2 yorum:

  1. Film güzele benziyor :) ancak hocam gerilim filmleri beni bozuyor ben daha çok bilim kurgu hayranıyım :)

    YanıtlaSil
  2. gerilimse pekuuu :) iyi gezmeler :)

    YanıtlaSil

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...