16 Ağustos 2022 Salı

Romantik Film : Benden Ne Olur

 Herkese merhabalar efenim,

Enis'in menejeri olan Aslı Kızmaz'ın önce kitabını yazdığı daha sonra beyaz perdeye aktardığı o zamanlar pandemi olduğu için bir çok kişinin duymadığı bir film olan "Benden Ne Olur1 filminden bahsedicem bugün sizlere.Öncelikle oyuncu ekibi oldukça başarılı.Enis Arıkan,Hazal Kaya,Onur Tuna,Nur Fettahoğlu gibi sevelin isimler var.Film genel işleniş olarak güzel ve izlemesi keyifli ama bu hayali arkadaş ile konuşma mevzusu bana çok fazla " Kocan Kadar Konuş" filmini hatırlattı orada da Sabahattin Ali ile konuşuyordu hayalinde kahramanımız hatırlarsanız.O film daha eğlenceli ve akışı bundan daha güzeldi elbette.Çünkü bence bu film sonlara doğru biraz batırmaya başladı ve bence beni tatmin etmeyen sırf mutlu sonla bitsin diye yapılan bir final oldu.

Benden Ne Olur?, deli dolu bir kadın olan Sertab Bal'ın (Hazal Kaya) maceralarını anlatıyor. İstediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, çevresinin ondan beklediği düzenli bir yaşam tarzını bir türlü uygulamaya geçiremeyen Sertab, kimlik arayışında olan genç bir kadındır. Bir gün yanlışlıkla ablası Harika'nın (Nur Fettahoğlu) evini yakmasıyla hayatı bambaşka bir hal alır. Bir anda evsiz ve parasız kalan Sertab, ablasının "Senden hiçbir şey olmaz!" sözü üzerine kendisine bir söz verir. "Benden ne olur herkese göstereceğim" ddiyerek harekete geçen Sertab'ın ünlü oyuncu Soner ile ilişkisi planlarının alt üst olmasına neden olur.

1 yorum:

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...