13 Ağustos 2022 Cumartesi

Komedi Filmi :The Entitled

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün Netflix de yayınlanan ilk defa izlediğim bir Filipin filminden bahsedicem.Asya ülkelerinden bir çok ülkenin yapımlarını izlemişimdir ama Filipin ilk kez oldu ve oldukça manyak bir yapımla oldu.İzlerken insana biraz klişe biraz bayık biraz abartı gibi geliyor ama filmi izlerken ne ara başladı ne ara bitti anlamadım bile hatta bir kaç yerde beni güldürmeyi başardı bile.Film tipik fakir kızın bir gün zengin babasını bulmasıyla ve sosyetik hayata giriş yapmasını anlatıyor.Baş roldeki kız sanki fakir gibi değilde ormanda büyümüş gibi davranıyor ki sormayın burası başta size abartı gibi gelebilir ama Filipinler maalesef cidden böyle bir ülke fakir halkı ile zengin halk arasında uçurumlar var.Fakir halk gerçekten bu kızda olduğu gibi yaşıyor ve hiçte abartı değil aslında kızın kaba ve abartı sayılan haraketleri.

Gerçek babasının otel patronu olduğunu öğrenen Belinda, kendini bir anda şatafatlı bir hayatın içinde bulur ve çekici bir avukatın yardımıyla bu dünyaya alışmaya çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...