25 Ağustos 2022 Perşembe

Kore Dizisi : Alchemy of Souls

 Herkese merhabalar efenim,

Dün akşam ailecek öldük öldük dirildik resmen.Dün demiştim ya kardeşimi Erasmus için İspanyaya yollamıştık.Daha gitmeden Facebookta Erasmus için evler,paylaşımlı odalar falan var onlardan birini kiralamıştı adamla yazıştı orada kalacak diğer kızlarla yazıştı adama 400 Euro depozito gönderdi babam normalde 700 Euro istedi de o kadar parayı veremeyeceğimizi söyleyip indirdittik adama güya depozito için neyse İspanyaya gitti ki bi öyle bir ev yok öyle bir adam yok o kızlar yok kısaca dolandırılmış.Adama da kızlara da ulaşamıyor kalmış öyle sokağın ortasında Allahtan hemen gidince hat almış bizimle iletişime geçti orada başka yazıştığı yine Erasmus ile gelen evde kalan başka bir Türk kız arkadaşı varmış onla iletişime geçti arkadaşı geldi aldı kardeşimi sokaklardan eve getirdi bir kaç gece onda kalacak sonra kalacak başka yer bakacak tabi bizim de 400 Euro tuzla buz oldu neyse cana geleceğine mala gelsin her zaman bu duadayız biz oralarda bu yüzden sinir stres yapıp dalgın olup başına başka işler gelmesin de ... Para gider gelir önemi yok bence.Ona da ders oldu bence bu her insana öyle kanılmaması gerektiğini anlamış oldu.Şimdi staj ayarladığı kliniğe gidicek bakalım orası akıllı uslu bir yer çıkar inşallah.

Neyse efenim benim hayatımda durumlar böyle gelelim bugünün Kore dizisi postuna.Yeni biten güncel bir diziden bahsedicem bugün size.Hem dönem hem de fantastik bir dizi.Diziyi ben genel olarak Çin dizilerine benzettim onların dönem dizileri hep bu tarz fantastik oluyor.Diziye heyecanlı başladım her zaman ki gibi ama öyle çok heyecanlı devam ettiremedim baş roller arasında nedense bi kimya hissetmedim yine zaten çok fazla yakınlaşma bile olmadı bölümler boyunca bence sırf bu yüzden bile dizinin temposu zarar gördü düşüncesindeyim.

Yaşamını kör bir kadının bedeninde sürdüren bir büyücü, kaderini değiştirmek için ondan yardım isteyen, prestijli bir aileye mensup bir adamla karşılaşır.

4 yorum:

  1. yaa geçmiş olsun yaaa amanin böyle şeyler de mi oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi oluyormuş bizim de ilk kez başımıza geldi deep :(

      Sil
  2. Kardeşiniz için üzüldüm. Tabii ki dediğiniz gibi cana geleceğine mala gelsin. Konu olarak güzelmiş, fantastik yapımları severim. Aklımda bulunduracağım. Elinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  3. Böyle insanlar her yerde çıkıyor maalesef ki. Kardeşiniz için üzüldüm, umarım bundan sonra her şey yolunda gider onun ve sizin için :)
    Diziyi çok sık görüyorum ve merak ediyorum ve yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...