25 Nisan 2021 Pazar

Aile Filmi : Yes Day

 Herkese merhabalar efenim,

Elim eskisinden daha iyi halde olsa da hala ağrılar ve kasılmalar devam ediyor.O yüzden artık yarın toplam da 10 gün olmuş olucak doktora bi gideyim istiyorum artık beyin ve omuz emarı falan isteyecek herhalde en azından bir şey yoksa da bile içim rahatlamış olur.Bundan sonra hafta içleri en az 1 saatlik bi dışarı çıkıp açık havada yürümek istiyorum.Bütün gün evde otur otur bel ve omuzlarım acayip ağrıyor.Bugün değil elbette bugün de evde biraz egzersiz yaparım ,bakım yaparım film dizi izlerim.

Bugün pazar olduğu için herhalde bir çoğunuzda ailecek evdesinizdir.Kafa dağıtmalık Netflix de yer alan bir aile filmi önerisiyle geldim sizlere.Biz de evde ailecek izledik hiç bir şeyi beğenmeyen kardeşim bile bu filmi eğlenceli bulup biraz bakıp izledi bu tarz temposu hiç düşmeyen eğlenceli aile filmlerini izlemeyi seviyorum.Ayrıca Jennifer Garner ablamızı ekranlarda izlemeyi de özlemişim tabi şöyle ajanlı majanlı bir rol de görmeyi daha çok seviyorum onu :)

Allison Torres, tek başına neredeyse dünyayı fetheden genç bir kadındır. Ona göre hiçbir macera çok riskli değildir ve hepsinin peşinden gidilmelidir. Ancak bir anne ve eş olarak Allison, pek de iyi biri değildir. Oldukça acımasız bir anne olan Allison bu durumu değiştirmeye karar verir. Genç kadın, kocası Carlos ile birlikte bir gün boyunca çocuklarının tüm isteklerine ‘evet’ demeye karar verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...