5 Nisan 2021 Pazartesi

Türk Dizisi : Maraşlı

Herkese merhabalar efenim,

Aylar aylar sonra TV de yerli bir dizi izleyeyim dedim ama ona da en fazla 12 bölüm kadar dayanabildim :D 12 bölümden sonra diziden hevesim kaçtı elbette ve artık izlememeye karar verdiğim için buraya da postunu girip arşive kaldırmaya karar verdim.

Burak Deniz benim ilk çıktığı zamandan bu yana dikkatimi çeken ve çok beğendiğim oyunculardan biri neredeyse her projesini izledim ve takip ettim en son Blu Tv de ki "Yarım Kalan Aşklar" dizisinden bence sadece yakışıklı bir yüze değil aynı zamanda çok başarılı bir oyunculuğu da sahip olduğunu göstermiş oldu bu dizisinde de kendisinden çok uzak olduğunu düşündüğüm hafif böyle biraz daha ağır abi bir rolde hatta şive ile oynuyor olması oyunculuk performansına harikalık kattı.

Aslında bu tarz mafyalı vurdulu kırdılı Türk dizilerini izlemeyi hiç sevmem ama oyuncu kadrosu beni bu diziyi izlemeye ikna etti 12. bölümden sonra artık senaryonun saçmalıdığını ve dizinin sıkıcılaşmaya başladığını hissettim.

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...