18 Nisan 2021 Pazar

Fantastik Film : The Lake House

 Herkese merhabalar efenim,

Parmağımdaki uyuşukluk kaldığı yerden devam ediyor hiç bir gelişme yok maalesef sanırım oradaki sinirlere ya da kaslara falan zarar verdim yarın hem bi aile hekimine gidicem eğer hastaneye gerek var derse o zaman hastaneye gidicem ondan önce sabahtan babamla iş yerine gideriz eşyalarımı toplamak ve istifayı vermek için.Şimdilik durumlar böyle zamana ihtiyacımız var toparlanmak için zaman her zaman için en güzel ilaçtır en az 1 aya ihtiyacımız var Mayıs da her şey daha güzel olucak yani umarım... Elimden dolayı yazmakta biraz zorlanıyorum şimdilik bu kadar olsun.

İki insan birbirleri ile gerçek anlamda birleştiklerinde aralarındaki bağ bazen öylesine naif ve basit olur ki cennetteyken bile yüreği harekete geçirebilir. Her seferinde doğru yerlerde ama yanlış zamanlarda bir araya gelen kalpleri cennet, gözyaşları ile yıkar. Bu kırık kalpleri onarmak için ise cennet, zamanı aşar. Kate, doktorluk mesleğinde bir başka iş teklifi nedeni ile oturduğu yerden taşınmak zorunda kalır. Göl kenarındaki evinden ayrılmak ise işin en zor kısmıdır. Kendisinden sonraki kiracıya, kendi adına gelecek mektupları göndermesi için bir not bırakır. Yeni kiracı Alex, evi dehşet bir halde bulur. Bakımsız, pis ve yıllar içinde yıpranmış bir hali vardır. Tuhaf bir zaman kayması imkansız bir aşkın başlangıcıdır.

1 yorum:

  1. Geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşirsiniz umarım.

    Çok eskiden televizyonda izlemiş ve beğenmiştim Göl Evi'ni. Sonra malum platforma düşünce , istemsizce bi " aaaa" dedim :) ve oturup tekrar izledim. Hikayenin orijini bir kore filmi.orijin daha iyidir herhalde deyip onu da izledim, o hayal kırıklığı oldu. Hollywood versiyonu daha iyi vesselam :)

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...