1 Nisan 2021 Perşembe

Romantik Film : To All the Boys P.S. I Still Love You

 Herkese merhabalar efenim , 

Romantik ergen filmler fırtınası son gaz devam ediyor :)

Geçen sene serinin ilk filmini izlemiştim ve Kore dizilerine çok da yakın bulduğum için izlemek çok da hoşuma gitmişti serinin devam filmleri gelmiş 2020-2021 döneminde görmüş ama izleyesim gelmemişti her şeyin bir vakti vardır diye boşuna demiyorum :) 2.filminde işin içine başka bir mektup daha katalım deyip aksiyon katmışlar gerekli olmuş mu orası tartışılır ama en azından devam filmi olduğu için izlemiş oldum bir şekilde arşiv de dursun :)

Lara Jean, Peter'a gerçekten aşık olmayı beklemiyordu. O ve Peter sadece rol yapıyorlardı. Ancak aniden her şey rol olmaktan çıktı. Şimdi Lara Jean'in aklı daha önce hiç olmadığı kadar karışık. Geçmişinden başka bir çocuk hayatına döndüğünde, Lara Jean’in de ona olan duyguları geri dönüyor. Bir kız aynı anda iki çocuğa aşık olabilir mi? Aşk asla kolay değildir, ama belki de bu onu inanılmaz kılan şeyin bir parçasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...