30 Mart 2021 Salı

Romantik Film : After We Collided

 Herkese merhabalar efenim,

Bu hafta postlar bakımından bazılarınıza cringler yaşatacağım bunun farkındayım :D Ama bu blog utanmadan,çekinmede,usanmadan,saklamadan her gün yazdığım ve izlediklerimin,okuduklarımın,gördüklerimin ve yaşadıklarımın şahit olduğu ve anı olarak arşivlendiği bir günlük aslında.Geçtiğimiz günlerde biraz aşka ve ergenliğe susamışım herhalde hatta öğrencilik zamanlarımı belli ki o kadar özlemişim ki yüksek lisans yapmaya karar verip yeniden öğrenci olmaya bile heveslendim (umarım bu hevesim yakın zaman içinde sönmez).

İlk filmini 2 Ağustos 2019 tarihinde izlediğim kitaptan beyaz perdeye aktarılan bu ergen ötesi cringe filmin nedense gidip ikincisini de izledim hatta baya baya atlaya atlaya izledim ama özünde izledim :D Bu seriye karşı hislerim aradan 2 yıl geçmesine rağmen yine hala aynı :D Hatta alta orada yazdıklarımın bağlantı linkini de bıraktım.

https://maydanozsalatasi.blogspot.com/2019/08/romantik-film-after.html

Hardin tarafından hayal kırıklığına uğratılan Tessa, yine de ondan uzak kalmayı başaramaz. Hardin’i aklından çıkaramasa da onun yapacağı bir hatayı daha kabullenemeyeceği için kendini derslerine, işine vermeye çalışır. Bu sırada Tessa’nın çalışma arkadaşı Trevor, genç kadınla yakından ilgilenir ve Tessa bu ilgilen fazlasıyla memnundur. Tessa’yı kaybettiğini düşünen Hardin, kirli geçmişinden ve travmalarından ancak onun sayesinde kurtulabileceğine inanır ve Tessa’yı geri kazanmak için çabalar.

1 yorum:

  1. Vay bee ne günlerdi, After'ın wattydeki fırtınalı zamanlarını hatırladım birden 😂 Dediğin gibi ergenlik ama keyifli zamanlardı 😂

    YanıtlaSil

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...