22 Mart 2021 Pazartesi

Çin Dizisi : My Little Happiness

Herkese merhabalar efenim,

Ben yine dün izin günüm olduğu için Çin dizilerine sardım.Youtube da Wetv'nin Türkçe alt yazılı hali var oradan bu diziyi ve daha bir çok Çin dizisini bulabilirsiniz.28 bölümlük klişelikte tavan yapmış bir dizi elbette atlaya atlaya izleyince tabi 1 günde bitirdim arada bu tarz tatlış dizilere susuyorum o yüzden bana çok iyi geliyor dinlendiriyor da beni :)

Cong Rong, annesi tarafından yurtdışına ekonomi eğitimi almaya gönderilir. Yurtdışına yerleşmesi, Cong Rong'un annesinin son şartıdır. Ancak avukat olmak isteyen Cong Rong, kendi kendine çalışarak sertifika almak için gizlice Çin'e geri döner.  Hastanede staja başlayan  Cong Rong'un ilk zorluğu Wen Shaoqing'dir! Stajının sorunsuz geçmesini isteyen Cong Rong,  Wen Shaoqing ile savaş girer. Kader, onları aynı evde birleştir. Bir süre sonra, Cong Rong ve Wen Shaoji'nin birbirlerine uzun süredir aşık olduğu gerçeği ortaya çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...