21 Mart 2022 Pazartesi

Bilim Kurgu Filmi : Free Guy

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün bir tık daha iyiyim düne göre biraz daha dinlenir iyileşirsem en azından yarın dershaneye gidebilirim ve ders çalışma rutinime de dönebilirim diye düşünüyorum.

Bugün film postunda yine baş rolünde Ryan Reynolds'un olduğu inanılmaz eğlenceli bir yapım var.Gamer olan kişilerin ya da en azından bu tür bilim kurgu seven kişilerin mutlaka izlemesi gereken bir yapım olmuş bence.Daha önce robotlara irade verme olaylarını bir çok kez izlemiştik bu sefer oyun karakterine irade verme olayı var bu filmde inanılmaz eğlenceli bir şekilde işlenmiş keyifle izlediğim bir yapım oldu.

Guy, sıra dışı yaşamı olan bir banka görevlisidir. Guy, yaşadığı şehir olan Free City'de kendisinin aslında vahşi bir planın parçası olduğunu keşfeder. Free City açık dünyada geçen bir video oyununda yer alıyordur ve Guy'ın bu işin içinden sağ kurtulabilmek için olayları çözmesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...