18 Mart 2022 Cuma

Gerilim Filmi : Sinkhole

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün film postlarına güncel Kore filmi ile devam ediyoruz.Felaket filmlerinde Koreliler gerçekten iyi bu filmi izlerlen aklım hep İzmir'de ki depreme gitti bazı sahnelerinde cidden çok kötü hissettim bazı sahnelerinde de görsel efektler cidden çok vasat olduğu için çok gerçekçi gelmedi bana o yüzden pek etkilenmedim.En son Night in Paradise filminde izlediğimiz Cha Seung Won , A Year-End Medley filminde izlediğimiz Lee Kwang Soo , The Great Shaman Ga Doo Shim dizisinde izlediğimiz Nam Da Reum , The Fiery Priest dizisinde izlediğimiz Kim Sung Kyun var baş rollerinde.

Sıradan bir adam olan Park Dong Won ve ailesi, 11 yıllık emeğin ardından satın alınan bir eve taşınır. Yeni eve taşınma partisi düzenlerler ve tüm arkadaşlarını davet ederler. Gece boyunca şiddetli bir sağanak, son derece büyük bir düden oluşturur ve sadece bir dakika içinde, içindeki insanlarla birlikte tüm evi yutar. Çukurun derinliklerinde Park Dong Won, komşusu Jeong Man Soo ve misafirler bir çıkış yolu bulmak zorundadır. Şans eseri yağmur tekrar yağmaya başlar ve düdeni suyla doldurur. Hayatta kalmak için zaman dolmadan bir çözüm bulmaları gerekir.

1 yorum:

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...