30 Mart 2022 Çarşamba

Bilim Kurgu Filmi : Elizabeth Harvest

 Herkese merhabalar efenim,

Yarından itibaren 3 gün Amasya da olucaz efenim o yüzden pazar gününe kadar buralarda olamayacağım gitmeden bugün Mart ayının son film postunu da paylaşayım dedim.Şu sıralar filmlere sarar oldum hele de beni senaryosu ile zorlayan ya da şaşırtan filmlere fena sardım yine.Bir çok filmi izlediğim için ucakta bucakta kalmış filmleri araştırıp onları izlemeye çalışıyorum bu filmde onlardan biri oldu.Bilim kurgu türünü her zaman çok sevmişimdir işin içinde bir de gizem/gerilim olunca bir bakayım dedim filme ve beni sürükleyip götürdü.Baş roldeki kızımız acayip güzel olunca hemen bi bakayım dedim kendisi mankenden oyunculuğa geçmiş.Gönlümüz gözümüz açıldı vallahi :)

Yeni evli Elizabeth (Abbey Lee) bilim adamı kocası Henry'nin (Ciaran Hinds) mülküne taşınır. Burada şahane yemeklerle ve göz kamaştırıcı bir turla onurlandırılır. Ev çalışanları ona saygılı davranır ve Elizabeth bir şeylerin yanlış gittiğini fark edemez. Henry, dünyasındaki her şeyin ona ait olduğunu açıklar, sadece içeri girmesi yasak olan kilitli bir oda hariç. Henry iş için gittiği zaman Elizabeth araştırmaya karar verir peki orada bulacağı şey düşündüğü gibi midir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...