11 Mart 2022 Cuma

Tayland Dizisi : My Precious Bad Luck

 Herkese merhabalar efenim,

Bugünde Çinden Tayland'a gidiyoruz ve çok eğlenceli bir dizi ile dizi gündemimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.Aslında buna benzer konuyu daha önce Kore dizilerinde görmüştüm.Baş roldeki kızımız batıl inançları olan biri ve lisedeyken çıktığı bir çocuğun ona uğursuzluk getirdiğini düşünüyor ve  o çocuktan ayrılıyor yıllar sonra bu çocukla aynı iş yerinde çalışmaya başlıyorlar ve çocuk neden kendisinin terk edildiği üzerine kızı sıkıştırmaya başlarken kız da yine başına çocuk yüzünden uğursuzluklar gelicek diye habire çocuktan kaçıyor ve bu ikili sürekli didişir halde en sonunda yıllar önce olduğu gibi yine birbirlerine aşık olmaya başlıyorlar.

Sakar Luckkana kendini her zaman şanssız olarak görmüştür. Derin batıl inançlara sahip Luckkana, hayatını iyileştirme umuduyla sık sık falcılar arar. Ve onlara sorgusuz sualsiz inanıyor. Bir falcı eski sevgilisinin kötü şansını değiştireceği konusunda ısrar ettiğinde, Luckkana inek okul aşkı Chokebordee'yi bulmaya kararlıdır. Ama çirkin ördek yavrusu bir kuğuya ya da bu durumda yakışıklı, akıllı bir adama dönüştü. O kadar değişmiştir ki, Luckkana onu neredeyse tanıyamaz. Bunu yaptığında, aşk hikayeleri nasıl devam edecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...