9 Mart 2022 Çarşamba

Japon Dizisi : Rinko-san wa Shite Mitai

 Herkese merhabalar efenim,

Yine Japon dizilerinden yola devam ediyoruz.Japonların taktığı meselelerden biri de cinsellik efenim.Daha doğrusu biraz batıcıl bir haraket.Belli bir yaşa gelmiş insanların hala bakire ya da bakir olması bir tuhaf karşılanıyor size ne ulan kimin kiminle niye seviştiği ya da sevişmediği neden bu kadar umrunuzda ya Allah'ım kafayı yicem !!! Neyse dizi böyle bir temayı işlediği için bu konudan girmek zorunda kaldım.Çünkü cinsellik açısından idmanlı olmayan  bir kızımız bir de erkeğimiz var efenim.İkisi de düzgün ilişkiler yaşamak istiyorlar ama flörtlerinin karşısında cinsellik açısından ezilip bükülmemek için birbiriyle birlikte idman yapmak istiyorlar sonrasını anladınız herhalde olay bir şekilde tabi ki aşka bağlanıyor.

Rinko, düğün organizatörü olarak çalışan yirmi yedi yaşında bir kadındır. Kendine güveniyor ve mükemmel bir iş ahlakına sahip. Ancak, cinsel deneyiminden yoksundur ve konu flört etmeye geldiğinde kendini kötü hisseder. İş arkadaşı Gen'in de kendi gibi olduğunu öğrendiğinde, becerilerini geliştirmek için birbirlerine yardım etmek için bir plan yaparlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Beter Ol Mitat Karaman!

 Herkese merhabalar efenim, İlk kitabı o kadar çok beğendim ki hemen gidip ikincisini alıp bir nefeste okudum.Şu sıralar hasta oldum yine bo...